Mihajlović novi trener Katanije

Izvor: B92, 08.Dec.2009, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović novi trener Katanije

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović imenovan je za novog trenera italijanskog prvoligaša Katanije, objavljeno je utorak na zvaničnom sajtu tog kluba.

Mihajlović je nasledio Đanluku Acorija sa kojim je Katanija imala izuzetno slabe rezultate u dosadašnjem delu prvenstva. Na 15 utakmica ostvarila je samo jednu pobedu i uz šest remija sakupila tek devet bodova, zbog čega se nalazi na pretposlednjem mestu Serije A.

U saopštenju Katanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojem je potvrdjen prekid saradnje sa Acorije, dodaje se da će Mihajlović sa svojim asistentom Darijom Markolinom zvanično biti predstavljan već u utorak na konferenciji za novinare u 13,00 sati.

Mihajlović je bio asistent Robertu Mančiniju u Interu od 2006. do 2008. godine, a Bolonju je prošle sezone predvodio pet meseci.

Otpušten je 14. aprila posle poraza od Sijene od 1:4 na svom terenu.

U karijeri je igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Sampdoriju, Lacio i Inter. Italijanski mediji prethodnih dana preneli su da je Mihalović najozbiljni kandidat za mesto trenera Lacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović novi trener Katanije

Izvor: Blic, 08.Dec.2009

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović imenovan je za novog trenera italijanskog prvoligaša Katanije, objavljeno je jutros na zvaničnom sajtu tog kluba...Mihajlović je nasledio Đanluku Acorija sa kojim je Katanija imala izuzetno slabe rezultate u dosadašnjem delu prvenstva. Na 15 utakmica...

Nastavak na Blic...

Mihajlović novi trener Katanije

Izvor: NaDlanu.com, 08.Dec.2009

BEOGRAD, 8. decembra 2009. (Beta) - Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Siniša Mihajlović imenovan je za novog trenera italijanske Katanije. U saopštenju kluba se navodi da je Đanluka Acori otpušten, kao i da će pomoćnik novom treneru biti Dario Markolin, bivši fudbaler sredine terena,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Mihajlović novi trener Katanije

Izvor: SrbijaNet.rs, 08.Dec.2009

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović imenovan je za novog trenera italijanskog prvoligaša Katanije, objavljeno je jutros na zvaničnom sajtu tog kluba. Mihajlović je nasledio Djanluku Acorija sa kojim je Katanija imala izuzetno slabe rezultate u dosadašnjem delu prvenstva. Na 15 utakmica...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Mihajlović novi trener Katanije!

Izvor: S media, 08.Dec.2009

Srpski fudbalski stručnjak, Siniša Mihajlović, imenovan je za novog trenera italijanskog prvoligaša Katanije, objavljeno je jutros na zvaničnom sajtu tog kluba. Mihajlović je nasledio Đanluku Acorija sa kojim je Katanija imala izuzetno slabe rezultate u dosadašnjem delu prvenstva. Na 15 utakmica...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.