Miha vodi četiri špica u Zagreb, Rajković vraćen u reprezentaciju!

Izvor: Blic, 16.Mar.2013, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha vodi četiri špica u Zagreb, Rajković vraćen u reprezentaciju!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača za predstojeće duele sa Hrvatskom i Škotskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Srbija će u petak, 22. marta gostovati Hrvatskoj od 18 časova u Zagrebu, dok će četiri dana kasnije u 20:30 dočekati Škotsku u Novom Sadu.

Mihajlović je u ekipu vratio defanzivca nemačkog Hamburga Slobodana Rajkovića, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije bio u reprezentaciji od prošlog leta kada se sukobio na treningu sa klupskim saigračem Heung-Min Sonom.

Na spisku su:

Golmani: Željko Brkić (Udineze), Vladimir Stojković (Partizan) i Branimir Aleksić (Spartak);

Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov (obojica Mančester siti), Antonio Rukavina (Valjadolid), Milan Biševac (Lion), Nenad Tomović (Fiorentina), Slobodan Rajković (Hamburg) i Dušan Basta (Udineze);

Fudbaleri sredine terena: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Alen Stevanović (Torino), Dušan Tadić (Tvente) i Nenad Krstičić (Sampdorija);

Napadači: Filip Đuričić (Herenven), Filip Đorđević (Nant), Nikola Đurđić (Grojter Firt) i Marko Šćepović (Partizan).

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedeljak u podne u Kući fudbala u Staroj Pazovi, dok će "orlovi" u Zagreb otputovati u četvrtak.

Srbija posle četiri kola zauzima treće mesto na tabeli Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu sa četiri boda, šest manje od vodećih Belgije i Hrvatske.

Povezane vesti: Mihajlović: Za meč protiv braće Hrvata ne treba neka prevelika motivacija Zagreb pod opsadom uoči duela Hrvatska - Srbija Hrvati će reprizirati meč sa Srbijom čak i da "orlovi" pobede sa 5:0 na Maksimiru Stipe Pletikosa za “Blic”: Đuričić mi je najveća opasnost Badelj: Nemam kompleks od Srbije, bolji smo od njih
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Miha vodi četiri špica u Zagreb, Stanković nije vraćen u reprezentaciju!

Izvor: Blic, 16.Mar.2013

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača za predstojeće duele sa Hrvatskom i Škotskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo...Srbija će u petak, 22. marta gostovati Hrvatskoj od 18 časova u Zagrebu, dok će četiri dana kasnije u 20:30 dočekati Škotsku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.