Miha prodaje napadača!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha prodaje napadača!

''Bikovi'' spremni da prodaju napadača.

Fudbalski klub Torino odlučio je da se odrekne svog napadača Maksija Lopeza, prenose italijanski mediji.

Trener Siniša Mihajlović nezadovoljan je formom Argentinca, ponovo je kritikovao njegovu težinu i profesionalnost i odlučio da ga proda.

Miha je još od letos javno prozivao da Maksi izgleda kao da za sobom nosi i veš mašinu i da mora da smrša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali Argentinac ga baš i nije slušao.

Prvi napadač Andrea Beloti je suspendovan za današnje gostovanje Bolonji, ali i pored toga, Lopez nije na spisku igrača.



''To je zbog toga što je veš mašina i dalje tu'',
odgovorio je Miha na konferenciji za medije.

Lopez ima 32 godine, igrao je čak i za Barselonu u sezoni 2005/06, a kasnije za Majorku, Kataniju, Milan, Kjevo, dok nije stigao u Torino 2015. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.