Mićko ide u Premijer ligu, srpski kvartet ispao

Izvor: Press, 21.Maj.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mićko" ide u Premijer ligu, srpski kvartet ispao

Fudbalski klub Jenisej iz Krasnojarska plasirao se u Premijer ligu Rusije
Foto:Starsport
enisej je u revanšu poražen sa 4:3 od Anžija u baražu za mesto u ruskom prvenstvu, ali je ostvario plasman zahvaljujući pobedi od 3:0 u prvoj utakmici.
Amkar iz Perma je izborio opstanak, pošto je posle 2:0 na svom stadionu i u revanšu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gostima golom Mihaila Kostjukova pobedio Tambov sa 1:0.
Posle regularnog dela sezone, iz ruske Premijer lige ispali su Tosno i SKA Habarovsk, a ušli su Orenburg i Krila Sovjetov. 

Za Krila Sovjetov igra nekadašnji igrač Crvene zvezde Srđan "Mićko" Mijailović, dok za Tosno igraju Rade Dugalić, Nikola Trujić i Marko Poletanović sa srpskim, kao i Nemanja Mijušković sa srpskim i crnogorskim pasošem. 

U Amkaru je Aleksandar Miljković, a u Harabrovsku su Miroslav Marković i Nemanja Tubić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.