Izvor: RTS, 23.Sep.2021, 08:20

Metalac "pecnuo" Nišlije i Superligu zbog odlaganja utakmice

Utakmica 10. kola Linglong Superlige Srbije, Radnički – Metalac, koja je trebalo da bude odigrana u utorak 21. septembra, odložena je zbog bolesti igrača iz Niša, zbog čega gosti nisu bili najzadovoljniji. Metalac je na društvenim mrežama izdao saopštenje u kojem se potvrđuje odlaganje, ali je "pecnuo" rivala i organizaciju u domaćem takmičenju.
Fudbalski savez Srbije je prihvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zahtev Radničkog da se njihov meč odloži zbog velikog broja bolesnih fudbalera, što nije naišlo na odobravanje Milanovčana.

Oni su na društvenim mrežama objavili saopštenje u kojem se ironično osvrću i na razloge odlaganja.
"Meč 10. kola Linglong Superlige Srbije, Radnički Niš - Metalac, koji je trebalo je da bude odigran u utorak 21. septembra, odložen je na zahtev FK Radnički Niš zbog bolesti igrača, uz saglasnost Fudbalskog saveza Srbije. Igračima Radničkog želimo brz oporavak! Sigurni smo da će ozdraviti već za sledeće kolo, predstojećeg vikenda. FK Metalac će odloženu utakmicu odigrati kada svi naši igrači budu spremni, bez povreda, očišćenih žutih kartona, kada budemo dostigli top formu. Javićemo se dan, dva pre, svakako", stoji u saopštenju Metalca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.