Mesiju 3,5 miliona za kamen temeljac?

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Jul.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesiju 3,5 miliona za kamen temeljac?

Fudbaler Barselone Lionel Mesi dobiće 3,5 miliona evra za učešće na ceremoniji polaganja kamena temeljca u izgradnji stadiona u Gabonu, prenio je Frans Fudbal. Jedan od najboljih fudbalera svijeta simbolično je položio kamen temeljac na mjestu gdje će biti izgrađen stadion u Port Žentileu, luci i drugom po veličini gradu u toj zapadnoafričkoj državi, koja će 2017. godine biti domaćin kontinentalnog Kupa nacija. Stadion će >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << imati kapacitet 20.000 gledalaca i trebalo bi da bude otvoren u novembru 2016. Predsjednik Gabona, Ali Bongo Ondimba, ranije je izjavio da je Mesija upoznao prije nekoliko godina u Barseloni i da je slavni fudbaler obećao da će ga posjetiti. (B92, foto: Twitter)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suarez: Ne kritikujte Mesija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2015

Napadač Barselone Luis Suarez izjavio je danas da ne može da shvati kritike na račun Lionela Mesija posle poraza u finalu Kopa Amerike i dodao da je Argentinac bez dileme najbolji fudbaler na svetu...Mesi je sa nacionalnim timom izgubio finale Svetskog prvenstva prošle godine od Nemačke (1:0), a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.