Mesi van terena dve do tri nedelje

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2013, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi van terena dve do tri nedelje

Napadač Barselone Lionel Mesi odsustvovaće sa terena izmedju dve i tri nedelje, pošto je povredio mišić desne noge, saopštio je španski fudbalski klub.

Pauzira: Lionel Mesi  

To znači da Mesi u utorak neće igrati protiv Seltika u Ligi šampiona.

 

Barselona je juče pobedila u gostima ekipu Almerije sa 2:0, u sedmom kolu španskog prvenstva. Aktuelni prvak Španije poveo je golom Mesija u 21. minutu posle asistencije Pedra.

 

Argentinski fudbaler je odmah nakon gola tražio zamenu zbog povrede. On je teren napustio u 29. minutu, a umesto njega u igru je ušao Ćavi Ernandes.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mesi van terena dve do tri nedelje

Izvor: Dzungla.org, 29.Sep.2013

Napadač Barselone Lionel Mesi odsustvovaće sa terena izmedju dve i tri nedelje, pošto je povredio mišić desne noge, saopštio je španski fudbalski klub.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.