Mesi pokrenuo lavinu – Majami pravi stadion od milijardu $

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 10:17

Mesi pokrenuo lavinu – Majami pravi stadion od milijardu $

Fudbalski klub Inter iz Majamija potvrdio je da je počeo izgradnju novog stadiona, koji će koštati oko milijardu dolara, prenose američki mediji.

Novi stadion će se zvati "Majami fridom park", njegov kapacitet će biti oko 25.000 navijača, a biće završen do 2025. godine.

Stadion će biti izgrađen u sklopu javnog parka, a imaće fudbalske, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniske i atletske terene, poslovne prostore i tržni centar.

Pored stadiona biće izgradjen i luksuzni hotel sa 750 soba.



"Moja porodica je za samo četiri godine promenila svetsku percepciju o fudbalu u SAD. Vodili smo se istom vizijom kada smo odlučili da izgradimo novi stadion. Jedva čekam da poželim dobrodošlicu našim navijačima na novom vrhunskom stadionu. Jedva čekam da čujem povike dok Mesi i ostali igrači Intera budu izlazili na terenu u 2025. godini",
izjavio je jedan od vlasnika kluba Horhe Mas.

Inter trenutno igra na stadionu DRV PNK, čiji je kapacitet 21.000 mesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STADION OD MILIJARDU DOLARA: Mesi i društvo će nastupati na NEVEROVATNOM objektu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023

Kapacitet će biti 25 hiljada...Fudbalski klub Inter iz Majamija potvrdio je da je počeo izgradnju novog stadiona, koji će koštati oko milijardu dolara, prenose američki mediji...Novi stadion će se zvati "Majami fridom park", njegov kapacitet će biti oko 25.000 navijača, a biće završen do 2025....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.