Mesi, Mesi, Mesi, Mesi i Mesi! Nou Kamp se ponovo poklonio fudbalskom kralju! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi, Mesi, Mesi, Mesi i Mesi! Nou Kamp se ponovo poklonio fudbalskom kralju! (VIDEO)

Sjajna koreografija navijača Barselone posvećena dobitniku Zlatne lopte

Fudbaleri Barselone imaju večeras šansu da se osvete Atletik Bilbao za poraz u okviru španskog Superkupa. Uoči duela sa Nou Kampu vladala je svečarska atmosfera. A razlog ne treba posebno apostrofirati.

Fanovi Barselone ponovo su se poklonili fudbalskom kralju. Lionel Mesi je pet minuta pre meča sa Baskima podigao Zlatnu loptu, trofeji koji je po peti put osvojio u karijeri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Na jednoj od tribinama stadiona Barselone razvijena je šetalica sa likom magičnog Argentinca i napisom: „Čestitamo Leo“.

TRIBUTE TO MESSI pic.twitter.com/Bfl9oZH8Gw
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kamp nou se ogromnim transparentom poklonio svom kralju! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2016

Lionel Mesi je ove nedelje osvojio petu ''Zlatnu loptu'' koju je danas predstavio i navijačima Barselone pred početak utakmice sa Atletik Bilbaom...Uoči početka utakmice, navijači Barselone raširili su ogroman transparent posvećen Barsinoj ''desetki''...Mesi je potom pozdravio verne navijače...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.