Mesi, Buskets i Alba još uvek primaju platu od Barselone

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 18:22

Mesi, Buskets i Alba još uvek primaju platu od Barselone

Fudbalski lub Barselona se još uvek nije ratosiljala finansijskih obaveza koje ima prema trojici nekadašnjih zvezda.

Lionel Mesi, Đordi Alba i Serhio Buskets, sva trojica igrači Majamija, i danas primaju novac koji im nije isplaćen u celosti dok su bili pod ugovorom sa Kataloncima.

To je novac koji je trebalo da im bude isplaćen u sezoni pogođenoj kovid pandemijom, međutim trio igrača je, usled krize kluba, pristao na to da im se novac isplati kad se za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to steknu bolji uslovi.

Dogovor je tada bio da se novac počne isplaćivati čim se finansije kluba stabilizuju i fudbalska industrija se vrati na staro, nakon krize izazvae kovid pandemijom.

Mesi, Alba i Buskets su bili najplaćeniji igrači kluba u to vreme.

UEFA je nedavno objavila zvaničan podatak da je Barsa drugi na listi klubova koji najviše novca izdvaja za plate igrača (300 miliona evra), posle Pari Sen Žermena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.