Meksikanac je rekao supruzi da ide po cigarete - i otišao je, ali u Rusiju!

Izvor: BKTV News, 05.Jul.2017, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksikanac je rekao supruzi da ide po cigarete - i otišao je, ali u Rusiju!

Čak i najveći zaluđenici za fudbal su ništa prema ovom Meksikancu koji je izveo pravu vratolomiju ne bi li prisustvovao utakmici.

“Rekao sam ženi da idem u Oxxo, supermarket da kupim cigarete, ali joj nisam rekao u koji tačno idem. Verovatno nije očekivala da ću u otići u njihovu radnju preko Antlantika“, rekao je Arturo Garsija novinarima o svojoj avanturi.

Fudbalski fanatik iz Pueble je rekao ženi da ide da kupi cigarete, ali je otišao pravo na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << aerodrom i uhvatio let za Nemačku. U Nemačkoj je odmorio i otišao do Rusije, samo da bi gledao utakmicu svoje zemlje na Kupu federacija.

Mexican Fan Tells Wife He's Going to Get Cigarettes, Flies to Russia For Confederations Cup Instead https://t.co/1xUh0AP8Uy pic.twitter.com/y82zQt9pU2

Njegova avantura bila je više nego zanimljiva. Prvo je otputovao u Monterej, pa avionom u Volfsburg. Tamo su ga dočekali rođaci sa kojima se odmorio i zabavio. Igrajući fudbal sa komšijama u Nemačkoj povredio je nogu, pa je morao i u bolnicu. Lekari su mu savetovali da ostane i odmara, ali on je umesto toga autom svojih rođaka krenuo na put u Rusiju, tačnije u Kazan gde se priključio stotinama meksičkih navijača. Žena nije ni imala pojma da je svu ušteđevinu potrošio na ovo putovanje.

“Cena za mene nije važna. Jedino što je bilo važno jeste da budem tamo sa našim fudbalerima.“

Meksiko je u tom meču pobedio Rusiju sa 2:1, ali je već sledeću utakmicu izgubio od Portugala nakon produžetaka.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.