Medojević: Ostajem u Bundesligi

Izvor: B92, 12.Maj.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević: Ostajem u Bundesligi

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Slobodan Medojević negirao je mogućnost da se vrati u srpski fudbal i ističe svoju želju da ostane u Bundesligi.

Medojević je tokom zimskog prelaznog roka prešao u Volsburg, a proteklih dana mnogo se spekulisalo da bi mogao da dođe na pozajmicu u Partizan.

"Kontakta po tom pitanju nije bilo i zaista nema smisla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da to komentarišem", rekao je Medojević.

Zna se koliko volim fudbal i suvišno je govoriti da poštujem svaki klub, pa ne želim da me neko pogrešno shvati. Imam respekt prema ’crno-belima’, srpskom šampionu, ali trenutno sam fudbaler Volfsburga i želim da igram Bundesligu, u koju sam došao pre šest meseci iz Vojvodine. Verujem u sebe i želim da se dokažem", rekao je Medojević.

Medojević zbog povrede nije uopšte izašao na teren u Nemačkoj ovog proleća.

Nisam igrao celu polusezonu. U februaru sam povredio kapsulu na nožnom palcu, kuburio sa tetivom i ligamentima i zbog te složene povrede sam pauzirao više od dva meseca. Potpuni oporavak mi je trenutno u prvom planu. Počeo sam da treniram pre dve nedelje, oporavio sam se, mada još uvek osećam posledice i fokusiran sam samo na to da što pre izađem iz te povrede jači", naglasio je Medojević.

U razgovoru za „Sport", Medojević se osvrnuo i na dešavanja u našem fudbalu i učinak svog matičnog kluba.

Krivo mi je što se sve tako izdešavalo. Vojvodina je imala veliku šansu za trofej kupa i mogu samo da pretpostavim kako je mojim bivšim saigračima. Ipak, uveren sam da će da izbore Evropu jer je to mnogo bitno. A mladim igračima Vojvodine u ovom trenutku najpotrebnija je podrška svih u klubu da se zajedno izvučemo iz svih problema", rekao je Medojević, „Drago mi je što je Zlatomir Zagorčić dobio priliku da do kraja šampionata vodi tim. Imao sam sreću da radim s njim u omladinskim kategorijama i smatram da bi Vojvodina upravo na njega trebalo da obrati pažnju za narednu sezonu. Jer, reč je o kvalitetnom treneru kakvih u Srbiji nema mnogo. Zna sa igračima, ima odličan odnos sa svima i uživa veliki autoritet".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.