Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Među sudijama se "kriju" profesori, direktori, policajci

Čime se bave srpske fudbalske sudije kada nisu na terenu, istražile su "Večernje novosti".

Sedmorica privatnika, četvorica policajaca, trojica profesora fizičkog, inženjer, direktor, tehničar u bolnici, službenici, komercijalisti, sekretari... Sve su to zanimanja kojima se bave najbolje fudbalske sudije u Srbiji, kada nisu na travnatom terenu.

"Večernje novosti" objavile su listu privatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << poslova 26 od 28 arbitara u Superligi Srbije (nedostaju Petar Piper i Dalibor Manojlović).

Milorad Mažić je regionalni direktor kompanije "Zlatiborac", Vlado Glođović je načelnik policijske stanice u Vrbasu, Danilo Grujić je inspektor, a u policiji rade još Igor Kocić i Lazar Lukić.

Marko Popović, Novak Simović i Milan Jeremić su profesori fizičkog, Milan Ilić je tehničar u bolnici, Bojan Nikolić radi u firmi za proizvodnju alata, Nenad Đokić je službenik u Opštini Užice, Dejan Filipović je inženjer u Telekomu Srbija, u kojem radi i Ilija Brdar kao službenik.

Igor Stojilković je komercijalista, Dejan Anđelković i Dejan Dimitrijević su sekretari u Fudbalskim savezima Kruševca i Loznice, a Novica Anđelovski u FS Pančeva. Robert Kiš Čepegi je službenik kompanije Gasprom.

Majo Vujović, Aleksandar Vasić, Srđan Jovanović, Srđan Obradović, Dejan Santrač, Zoran Široki i Milorad Milićević bave se privatnim biznisom, dok je jedini nezaposlen Nemanja Petković.

Njih devetorica imaju fakultetske diplome: Milorad Mažić, Vlado Glođović, Dejan Filipović, Marko Popović, Milan Jeremić, Robert Kiš Čepegi, Igor Kocić, Novak Simović, Nemanja Petković i Lazar Lukić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.