Mbape bira između Italije, Španije i Engleske

Izvor: B92, 06.Mar.2021, 17:36

"Mbape bira između Italije, Španije i Engleske"

Didije Dešan, selektor fudbalske reprezentacije Francuske, ubeđen je da će Kilijan Mbape uskoro biti pred izborom gde da nastavi karijeru.

Napadač Pari Sen Žermena ima ugovor sa francuskim prvakom do leta 2022. godine i veliki broj elitnih klubova je zainteresovan da ga dovede.

Mbape još nije odlučio gde će igrati, ali Dešan smatra da je izbor sužen na tri zemlje, Španiju, Italiju i Englesku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je gostujući u šou programu na Televizini BeIN Sports, rekao kako je srećan što u reprezentaciji ima takvog igrača.

"Privilegija je da je Kilijan Francuz i velika je stvar za francuski fudbalž, našu ligu i Pari Sen Žermen što ga imamo. Mislim da će izabrati između Španije, Italije ili Engleske. On je vanserijski igrač, neko ko želi da osvaja trofeje. Sada mu je lepo u Parizu. Sve opcije su dobre na početku, tek kasnije shvatimo da li je baš tako bilo. Nisam tu da delim savete igračima Francuske, oni su okruženi ljudima koji misle o tome. Ipak, ako me pitaju šta mislim, uvek jasno kažem. Iskreno, ne znam da li će otići na leto ili ne, to znaju on i njegovi roditelji", kaže Dešan.

On je pričao i o napadaču Milana Teu Ernandezu.

"Pratim njegove igre, kao i Kuandea iz Sevilje, ali nisam spreman za velika iznenađenja. Ne smemo nikad da zaboravimo i na druge igrače. Moja lista za mečeve koji slede i koju ću objaviti 18. marta sigurno neće biti ista kao ona koja će biti u maju. Ipak, ima dosta nepoznanica koje treba uzeti u obzir ove sezone", zaključio je selektor Francuske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.