Mbape: Biću drugačiji kapiten francuske fudbalske reprezentacije

Izvor: Beta, 23.Mar.2023, 21:40

Mbape: Biću drugačiji kapiten francuske fudbalske reprezentacije

Novi kapiten francuske fudbalske reprezentacije Kilijan Mbape izjavio je danas da želi da bude "drugačiji kapiten" ali da istovremene ujedinjuje svoje igrače.Mbape se danas prvi put obratio medijima od kada ga je selektor Didije Dešan izabrao da menja Igo Lorisa."Dobar kapiten je neko ko je pre svega timski orijentisan, ko je u stanju da ujedini i povede druge sa sobom tokom igre. Biću okrenut drugima. Ne želim da odlučujem, da se namećem, želim da otvorim mogućnost drugima da se izraze", rekao je Mbape i dodao da je da tim ujedinjena grupa koja je pokazala da može da postigne velike stvari.Mbape je rekao da njegova reč treba da se iskoristi na najbolji način jer kapiten mora da misli o kolektivu koji ima isti cilj.Novi kapiten je dodao da je normalno što je Antoan Grizman razočaran što nije on izabran za kapitena."Razgovarao sam sa Antoanom. Bio je razočaran i to je, iskreno, razumljivo i normalno. Na njegovom mestu, možda bih i ja imao istu reakciju. Proveo je deset godina u reprezentaciji Francuske, možda je najvažniji igrač ere Dešana", rekao je poznati igrač.Mbape je dodao da neće biti Grizmanu "nadređen" jer ima više iskustva u reprezentaciji od njega."Antoana ceni i voli ceo tim ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mbape: Biću drugačiji kapiten francuske fudbalske reprezentacije

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2023

Novi kapiten francuske fudbalske reprezentacije Kilijan Mbape izjavio je danas da želi da bude "drugačiji kapiten" ali da istovremene ujedinjuje svoje igrače.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.