Mauriju uvećana suspenzija na devet meseci

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2013, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mauriju uvećana suspenzija na devet meseci

Kapitenu fudbalera Lacija Stefanu Mauriju je uvećana suspenzija sa šest na devet meseci, a kažnjen je jer nije prijavio saznanja o nameštanju utakmice, saopštio je danas Fudbalski savez Italije (FIGC).

 Stefano Mauri (u sredini)

 

Mauri se Federalnom sudu (CGF) žalio na šestomesečnu suspenziju, ali je taj sud odbio žalbu i uvećao mu kaznu na devet meseci. Takođe, kazna od 40.000 evra koju Lacio treba da plati, uvećana je na 50.000 evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
"CGF je odbio žalbe fudbalera Stefana Maurija i fudbalskog kluba Lacio", navodi se u saopštenju.

Maurijev advokatski tim, koji je naveo da je presuda "ne samo nepravedna nego i neshvatljiva", ima 10 dana da se žali Sudu za sportsku arbitražu u Lozani.

Mauri je suspendovan jer nije prijavio saznanja o nameštanju utakmice Lećea i Lacija u maju 2011. godine. On je jedan od osam optuženih za prevaru u sportu vezanu i za utakmicu Lacija i Đenove. Lacio je u obe utakmice pobedio s po 4:2.

Novom odlukom suda Mauri bi mogao da se vrati na teren 2. maja. Njegov ugovor sa Lacijom ističe na kraju sezone.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mauriju uvećana suspenzija na devet meseci

Izvor: Dzungla.org, 03.Okt.2013

Kapitenu fudbalera Lacija Stefanu Mauriju je uvećana suspenzija sa šest na devet meseci, a kažnjen je jer nije prijavio saznanja o nameštanju utakmice, saopštio je danas Fudbalski savez Italije (FIGC). . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.