Matriks usporeni snimci u američkom fudbalu

Izvor: B92, 29.Jul.2013, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Matriks" usporeni snimci u američkom fudbalu

Koliko bi samo "naš" fudbal bio bolji za gledanje nego što jeste, da treneri ili igrači imaju pravo na "čelendž" kao u tenisu i da na velikim ekranima možemo da gledamo usporeno sporne situacije. Izgleda da na to nećemo morati još dugo da čekamo.

TV mreža NBC odlučila je da u prenose utakmica američkog fudbala integriše usporene snimke po uzoru na one iz filmske trilogije "Matriks" i da tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učini iskustvo gledanja utakmice boljim, lepšim i modernijim.

Ovakva tehnička inovacija u TV prenosima biće moguća postavljanjem 24 kamere u obe "end zone", koje će tako omogućiti da igru vidimo iz svih mogućih perspektiva i da tako steknemo pravu "3D" sliku onoga šta se desilo.

"Matriks" usporeni snimci počinju od 8. septembra, a prva utakmica u okviru "Fudbala nedeljom" koja će imati čast da bude obrađena na ovaj način biće dvoboj "Cowboys" – "Giants". Nema još informacija da li će sudije pre meča umesto novčića da kapitenima pokazuju plavu ili crvenu pilulu, kao i kada će ovaj novitet da se preseli na drugu stranu Atlantika i "prave" fudbalske terene.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Matriks" usporeni snimci u američkom fudbalu

Izvor: B92, 29.Jul.2013

Koliko bi samo fudbal bio bolji za gledanje nego što jeste, da treneri ili igrači imaju pravo na "čelendž" kao u tenisu i da na velikim ekranima možemo da gledamo usporeno sporne situacije. Izgleda da na to nećemo morati još dugo da čekamo...TV mreža NBC odlučila je da u prenose utakmica američkog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.