Matić o panici, šta misli o Litvancima?

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić o panici, šta misli o Litvancima?

Fudbaler reprezentacije Srbije Nemanja Matić rekao je danas da je ekipa dobro igrala u utakmici protiv Crne Gore u Ligi nacija, ali da je rezultat mogao biti ubedljiviji.

"Čestitam saigračima na borbenosti, igrali smo dobar i dominantan fudbal u prvom poluvremenu i mogli smo da vodimo s 3:0. Kada se ne iskoriste sve prilike, u fudbalu uvek sledi kazna", rekao je Matić za televiziju Sport klub.

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije pobedili su Crnu Goru sa 2:1 na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici petog kola Grupe C Lige nacija.

"Znali smo da će Crna Gora zapretiti u drugom delu igre i pokušati da ugrozi naše vodjstvo, pa se medju naše igrače uvukla i jedna doza panike i svi smo želeli da se utakmica završi što pre. Mislim da smo na kraju ipak zasluženo slavili", kazao je Matić.

U sledećem, šestom kolu, protivnik selekciji Srbije biće Litvanija, a ta utakmica na programu je u utorak na stadionu Partizana.



"Mislim da publika može biti zadovoljna našom igrom i borbenošću. Ovo je pravi put koji bi trebalo da pratimo ubuduće. Idemo po prvo mesto protiv Litvanije i mislim da će ta utakmica biti slična ovoj protiv Crne Gore. Litvanija sigurno neće doći da izgubi, ali mi smo favoriti, kao što smo bili i pre početka takmičenja"
, rekao je Matić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SVE REŠENO IZ PENALA: Švedska pobedila Tursku i izbacila je iz lige

Izvor: Kurir, 17.Nov.2018

Fudbaleri Švedske pobedili su danas u gostima selekciju Turske sa 1:0, u utakmici petog kola Lige nacija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.