Mateja Kežman ima novu devojku

Izvor: Mondo, 20.Okt.2012, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateja Kežman ima novu devojku

Razvedeni fudbaler otkrio je da je u novoj vezi, piše domaća štampa.

U emisiji "Ekskluziv" Prve srpske televizije Kežman je potvrdio da je u novoj vezi, sa Marijom Perković koju je letos upoznao u Crnoj Gori.

"Nisam sam, sve je pod kontrolom", rekao je Kežman.

Mateja Kežman (32) od tinejdžerskih dana bio je u vezi sa Emilijom, sa kojom se zatim i oženio i dobio troje dece. Nedavno je objavljeno da je razveden, pa je fudbalski menadžer objavio da se sa Emilijom rastao još pre četiri godine.

(MONDO, foto MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mateja Kežman ima novu devojku

Izvor: CrveniTepih.com, 20.Okt.2012

U emisiji “Ekskluziv” Prve srpske televizije Kežman je potvrdio da je u novoj vezi, sa Marijom Perković koju je letos upoznao u Crnoj Gori.  “Nisam sam, sve je pod kontrolom”, rekao je Kežman. Mateja Kežman (32) od tinejdžerskih dana bio je u vezi sa Emilijom, sa kojom se zatim i oženio...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.