Masimo Ferero otkrio: Miha me ludo voli, ali neće da prizna!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masimo Ferero otkrio: Miha me ludo voli, ali neće da prizna!

Prvi čovek kluba iz Đenove ne krije oduševljenje srpskim trenerom sa kojim se konsultuje oko svake sitnice vezane za fudbal i dovođenje pojačanja

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero izjavio je da ga trener kluba Siniša Mihajlović obožava, ali da to ne želi da prizna.

- Voli me ludo, ali to nikada neće priznati. Nedostajaću mu kada ode - rekao je Ferero.

On je dodao da ispunjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sve Mihajloviževe želje vezane za pojačanja jer se ne razume u fudbal. Kako Italijan kaže, Srbin je pretio otkazom ukoliko se ne ispoštuju njegove predlozi za dovođenje novih igrača, a Ferero mu je ispunio sve zahteve.

-  Zapretio mi je da će otići ako ne budem kupio igrače koje on želi. Ja ne znam mnogo o fudbalu i konsultujem se oko svega sa Mihajlovićem. Isto tako, kada su mi rekli da je on trener, odmah sam kupio klub - rekao je Ferero.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.