Martinez menja Kumana u Barseloni?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2021, 15:32

Martinez menja Kumana u Barseloni?

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martinez glavni je kandidat za novog trenera Barselone, prenose španski mediji.

Kako se navodi, Kuman je na izlaznim vratima Barselone, a novi trener biće promovisan posle završnog turnira Lige nacija.

Predsednik katalonskog velikana Đoan Laporta u kontaktu je sa Martinezom, a selektor Belgije obavestio je poslodavce da želi da ode.

Belgijski savez pustiće dugogodišnjeg selektora u Barselonu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uz obeštećenje od milion i po evra, jer mu ugovor ističe posle Svetskog prvenstva 2022 u Kataru.

Martinez od 2016. godine vodi reprezentaciju Belgije, koja je treću godinu zaredom na vrhu liste Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Prethodno je trenirao Svonsi, Vigan i Everton.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.