Marko Delvekio preuzima Vojvodinu?!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2012, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Delvekio preuzima Vojvodinu?!

Kormilo Vojvodine je ostalo upražnjeno nakon burne fudbalske sezone, a novi strateg novosadskog Superligaša mogao bi da bude jedan od boljih italijanskih napadača sa kraja 20. i početka 21. veka, Marko Delvekio!

Kontakt je već uspostavljen preko menadžera, prenosi "Sport", pa bi Delvekio prvo trenersko iskustvo mogao da stekne upravo u Srbiji.

Tokom bogate karijere, Marko Delvekio je 22 puta igrao za “azure”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << postigavši četiri gola, od čega jedan u finalu Evropskog prvenstva 2000. godine kada je Italija posle produžetaka izgubila od Francuske sa 2:1. Nastupao je za Inter, Veneciju, Udineze, Brešu, Parmu i Askoli, ali najviše za Romu.

U dresu “vučice” odigrao je 231 meč u prvenstvu Italije, a 62 puta bio je strelac u Seriji A. Igračku karijeru završio je pre tri godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.