Mark Švarcer 6 nedelja van terena

Izvor: B92, 15.Dec.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Švarcer 6 nedelja van terena

Engleski fudbalski premijerligaš Fulam saopštio je da će golman Mark Švarcer odsustvovati šest nedelja sa terena zbog povrede kičme.

Švarcer se povredio tokom prvenstvenog meča protiv Svonsija prošle subote, koji je njegov tim izgubio sa 2:0.

"Razočaran sam zbog pauze. Razgovarao sam sa lekarima i moraću u narednom periodu da mirujem", napisao je na Tviteru 39-godišnji australijski čuvar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mreže.

Švarcer će propustiti sedam utakmica Fulama, koji trenutno zauzima 14. mesto na tabeli sa samo tri boda više od timova iz zone ispadanja.

Fulam je zbog povrede prvog golmana vratio Dejvida Stokdejla sa pozajmice iz Ipsviča, a u timu je i filipinski internacionalac Nil Iteridž.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.