Marika napustio Štutgart, traži ga Lokomotiva

Izvor: Blic, 13.Jul.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marika napustio Štutgart, traži ga Lokomotiva

Rumunski fudbalski internacionalac Ćiprijan Marika sporazumno je raskinuo ugovor sa Štutgartom, saopšteno je na zvaničnom sajtu nemačkog kluba.

"Želimo Ćiprijanu sve najbolje u budućnosti", rekao je direktor kluba Fredi Bobić.

Dvadesetpetogodišnji Marika je u Štugart stigao iz Šahtjora iz Donjecka 2007. godine za sedam miliona evra, ali od tada nije uspeo da ostavi utisak u timu, postigavši svega 19 golova u 93 utakmice.

Marika je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meč odigrao u januaru ove godine protiv Frajburga i od tada nije ulazio u igru, pošto je došao u sukob sa trenerom Brunom Labadijom.

Rumunski fudbaler je ipak, nastavio da pruža dobre partije za svoj nacionalni tim, postigavši dva gola u pobedi nad Bosnom i Hercegovinom od 3:0 početkom juna u meču kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2012.

Prema pisanju rumunske štampe, za Mariku je zainteresovana moskovska Lokomotiva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.