Marangos predaje dokaze policiji

Izvor: S media, 30.Okt.2010, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marangos predaje dokaze policiji

Bivši visoki funkcioner Fudbalske federacije Kipra Spiros Marangos izjavio je da će dokaze o korupciji četvorice čelnika Evropske fudbalske unije predati samo kiparskoj policiji.

Marangos je prošle sedmice za nemački list Zidojče cajtung rekao da su Ukrajinci i Poljaci sa ukupno 9,15 miliona evra podmitili četvoricu članova Izvrsnog komiteta UEFA da bi dobili organizaciju prvenstva Evrope 2012. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

UEFA mu je ostavila rok do 27. oktobra da za to dostavi dokaze, a pošto on to nije uradio, juče je u Nionu saopšteno da će protiv Marangosa biti podneta krivična prijava zbog klevete.

Marangos ponovio optužbe za korupciju

UEFA tuži Marangosa

Ukrajina i Poljska kupile EURO?

- Čekam poziv kiparske policije, kojoj ću predati dokaze koje imam. Obavešten sam da će mu UEFA tužiti i izaći ću pred sud, ali samo na Kipru. Mi smo u Evropskoj uniji i nema nikakvih smetnji da se proces vodi ovde, jer je suština da istina izadje na videlo - rekao je Marangos.

Marangos je u prisustvu svog advokata izjavio da je sve dokaze sklonio na sigurno mesto i da ih neće poslati u sedište UEFA, jer se plaši za svoju bezbednost i bezbednost članova njegove porodice.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.