Maradona doputovao u Južnu Afriku

Izvor: Blic, 18.Jan.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona doputovao u Južnu Afriku

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine, Dijego Maradona doputovao je danas u Južnu Afriku da bi proverio kako teku pripreme za boravak njegove ekipe u toj zemlji na Svetskom prvenstvu, koje počinje u junu.

Mnoštvo novinara okupilo se na aerodromu da bi dočekalo legendarnog igrača i gurala se da bi ga fotografisala. On je rekao samo "hvala, Južna Afriko", i ne očekuje se da će se obraćati medijima tokom nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana boravka.

Maradona je doputovao samo nekoliko dana pošto mu je istekla dvomesečna suspenzija, kojom ga je FIFA kaznila zbog psovanja i nepristojne gestikulacije nakon kvalifikacione utakmice protiv Urugvaja, kada se Argentina plasirala na Svetsko prvenstvo.

"Gaučosi" će igrati u Grupi B sa Južnom Korejom, Nigerijom i Grčkom. Trening baza Argentine biće u elitnom sportskom i istražnom centru na univerzitetu u Pretoriji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maradona doputovao u Južnu Afriku

Izvor: RTS, 18.Jan.2010

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine, Dijego Maradona doputovao je u Južnu Afriku da bi proverio kako teku pripreme za boravak njegove ekipe u toj zemlji na Svetskom prvenstvu, koje počinje u junu. ..Mnoštvo novinara okupilo se na aerodromu da bi dočekali legendarnog igrača, gurajući se...

Nastavak na RTS...

Maradona doputovao u Južnu Afriku

Izvor: NaDlanu.com, 18.Jan.2010

JOHANESBURG, 18. januara 2010. (Beta-AP) - Selektor fudbalske reprezentacije Argentine, Dijego maradona doputovao je u Južnu Afriku da bi proverio kako teku pripreme za boravak njegove ekipe u toj zemlji na Svetskom prvenstvu, koje počinje u junu. Mnoštvo novinara okupilo se na aerodromu da bi dočekalo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.