Maradona i igrači odbili prijem kod predsednice

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona i igrači odbili prijem kod predsednice

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Maradona i fudbaleri te ekipe odbili su prijem kod predsednice države Kristine Kirhner posle povratka sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"Gaučosi" su se vratili sa Mundijala posle sramne eliminacije u četvrtfinalu od Nemačke (0:4) i upravo zbog tog debakla smatraju da nisu zaslužili da budu primljeni kod predsednice.

"Uvek pružam podršku ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u teškim trenucima. Nisam od onih koji se slikaju samo kada je dobro. Zato sam i pozvala ceo nacionalni tim na prijem u predsedničkoj palati. Međutim, oni su to na čelu sa selektorom Maradonom odbili, smatrajući da takvu počast nisu zaslužili. Ipak mislim da nisu u pravu i zbog toga ću ih čekati. Živela Argentina", rekla je predsednik Kirhner.

Kristina Kirhner je na mestu predsednika države od 2007. godine, kada je nasledila svog muža Nestora.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.