Maradona: Mesi podseća na mene

Izvor: B92, 01.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona: "Mesi podseća na mene"

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Maradona izjavio je da je reprezentativac gaučosa' Leo Mesi apsolutno zaslužio da ga porede sa njim.

"Lepo je što ga porede sa mnom. On nikada ne gubi loptu, i jednostavno podseća na mene", istakao je Maradona. Bivši reprezentativac Argentine potvrdio je da Mesi igra na potpuno drugom nivou u odnosu na aktuelne fudbalske standarde. Maradona je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da se stvari koje Mesi radi sa loptom čine gotovo nemoguće baš zbog brzine sa kojom ih on izvodi.

"Leo je sjajan momak. Generalno on je veoma tih, ali kada ima nesto da kaže on to uradi bez ustezanja i oklevanja. Na terenu je već pokazao da je, nesporno, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, i nadam se da će tako i ostati. Želim mu da u budućnosti bude još bolji, a to će biti dobro i za ekipu u celini", rekao je bivši as.

Fudbaler Barselone u subotu je bio briljantan na meču kvalifikacija za SP 2010. godine kada je Argentina deklasirala selekciju Venecuele rezultatom 4:0.

Ne samo da je postigao vodeći pogodak za 'gaučose’, već je tokom cele utakmice bio u centru svih napadaačkih akcija svoje selekcije.

"Prosto rečeno, Leo je fenomenalan igrač", zaključio je selektor Argentine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.