Maradona: Mesi budi bolji od mene

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2010, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona: Mesi budi bolji od mene

Selektor reprezentacije Argentine Dijego Maradona izjavio je da želi da ga član selekcije koju vodi Lionel Mesi u svakom pogledu nadmaši na fudbalskom terenu.

Maradona, koji je kao igrač predvodio "gaučose" do titule prvaka sveta u Meksiku 1986, tvrdi da je spreman da Mesiju podredi igru na Mudijalu u Južnoj Africi.

On je kazao da je u poslednje vreme često razgovarao sa 22. godišnjim fudbalerom i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kod njega vidi veliku želju da pobedi na predstojećem prvenstvu sveta u Južnoj Africi.

"Apsolutno mu želim da bude bolji od mene. Ukoliko uspe u tome mi ćemo u Južnoj Africi postati prvaci sveta, a svima nam je to cilj", zaključio je Maradona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.