Izvor: Novine novosadske, 17.Avg.2012, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija „Petrovaradin 2012“

Prvi susret „Petrovaradin 2012“ biće održan u subotu, 18. avgusta 2012. godine od 17.00 časova, na terenu Sportskog centra „Petrovaradin“.
Cilj manifestacije je da okupi sve prijatelje Petrovaradina i Petrovaradinaca radi druženja, sporta, vansportskih aktivnosti, kao i da prikupi sredstva neophodna za sanaciju krova jedinog sportskog objekta u Petrovaradinu, koji usled nastalih oštećenja ozbiljno prokišnjava.
Program počinje u 17.00 časova prijateljskom fudbalskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << utakmicom između dva tima Petrovaradinaca i nastavlja se zajedničkom večerom koja je zakazana za 19.00 časova. Od 23.00 časova druženje će se nastaviti uz živu muziku.
Izvor: Novosadska tv
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.