Mane otkrio kako će umiriti delije?

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mane otkrio kako će umiriti ''delije''?

Ne plaši se Zvezdinih navijača.

Sutra od 19 časova na ''Marakani'' gledaćemo još jedan veliki fudbalski spektakl, Zvezda će odmeriti snage sa Liverpulom u četvrtom kolu Lige šampiona, a jedan od najvećih aduta gostiju u ovom meču biće sjajni Sadio Mane.

On je u prethodnom duelu ove dve ekipe na ''Enfildu'' postigao gol za konačnih 4:0 u korist Liverpula, a imao je i neiskorišćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedanaesterac četiri minuta ranije.

Verujemo da će tim Jirgena Klopa sutra imati mnogo teži posao protiv srpskog šampiona, između ostalog i zbog ogromne podrške koju će Zvezda imati sa tribina, ali Mane tvrdi da ga to nimalo ne plaši.

Dan pred utakmicu poručio je da je vođstvo u ranoj fazi utakmice najbolji recept da se umire Zvezdini navijači.

''Volim ovakve utakmice. Emotivan sam kada igram u posebnim ambijentima i to me dodatno motiviše. Na nama je da probamo brzo da postignemo gol i da pobedimo'', izjavio je Mane, a prenose ''Novosti''.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ben organizovao kviz pred meč sa Liverpulom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2018

Pet pitanja je postavio navijačima, oni najbrži i sa najboljim znanjem dobili su i adekvatne nagrade...Zanimljivu aktivnost imao je Zvezdin napadač El Fardu Ben uoči sutrašnje utakmice sa Liverpulom...On je na svom Instagram profilu pokrenuo nagradni kviz za navijače, kojima je popstavio pet pitanja:..Protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.