Mančini zna koji aspekt igre azuri moraju da poprave

Izvor: B92, 12.Jun.2022, 23:50

Mančini zna koji aspekt igre "azuri" moraju da poprave

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Mančini izjavio je da bi "azuri" morali da daju više golova ako žele da ostvare dobar rezultat u Ligi nacija.

Italija je u subotu uveče odigrala bez golova sa Engleskom u meču trećeg kola Lige nacija. "Azuri" su u prva tri kola postigli tri gola i nalaze se na prvom mestu na tabeli sa pet bodova.

"Imali smo šanse, možda čak i veće od Engleske, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve u svemu momci su odradili dobar posao. Bila je to dobra partija, nije bilo lako s obzirom na okolnosti. Moramo dosta toga da popravimo, posebno u napadu. Moramo više golova da postižemo kada dolazimo u ovakve pozicije. Nismo iskoristili prilike koje smo morali, posebno u prvom poluvremenu. Ali sve je to proces odrastanja", rekao je Mančini.

Italija će za dva dana gostovati selekciji Nemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.