Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2009, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Siti Mesiju ponudio blanko ček

MANČESTER - Engleski fudbalski premijerligaš Mančester Siti ponudio je najboljem igraču evrospkog šampiona Barselone, Argentincu Lionelu Mesiju da sam na čeku ispiše sumu za koju je raspoložen da pređe u taj klub.

Engleski novinari podsećaju da su novi vlasnici Mančester Sitija, bogati arapski investitori, bili spremni da Barseloni plate obeštećenje u iznosu od 150 miliona evra i navode da su sada čvrsto rešili da angažuju najvećeg favorita za osvajanje "Zlatne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lopte" "Frans fudbala".

Engleski klub je tada nudio Mesiju godišnju platu od 12 miliona evra, a sada je spreman da mu ostavi slobodu da sam odluči za koliku platu će igrati.

Ostrvski mediji podsećaju, međutim, da je argentinski reprezentativac zadovoljan u Barseloni i da se očekuje da će uskoro potpisati novi ugovor, do 2014, po kome će zarađivati 9,5 miliona evra godišnje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.