Izvor: RTS, 27.Nov.2021, 10:06

Maksi Rodrigez završio igračku karijeru

Argentinski fudbalski reprezentativac Maksi Rodrigez i zvanično je okačio kopačke o klin u 41. godini života. U emotivnoj poruci na društvenim mrežama, uz prisećanja na najznačajnije trenutke u karijeri, Rodriges je oprostio od ihračke karijere.
Dugogodišnji argentinski as se zahvalio porodici koja mu je bila najveći oslonac u dosadašnjem životu i profesionalnoj karijeri u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dao svoj maksimum.

"Bile su to duge godine karijere u kojima sam se dao do kraja. Potpuno sam se ispraznio", istakao je Rodrigez.
Bivši igrač Njuelsa, Espanjola, Atletiko Madrida, Liverpula i Penjarola, Maksi Rodigez saopštio je odluku koja nije nimalo lagana za profesionalnog fudbalera.
"Došao je trenutak za koji sam mislio da nikada neće doći. Mi fudbaleri nikada ne želimo da se on dogodi. Bila je to veoma teška odluka, ali u isto vreme sam je doneo i prilično smiren. Bile su to duge godine karijere u kojima sam se dao do kraja. Potpuno sam se ispraznio i više nemam šta da dam", rekao je Maksi Rodrigez.
Igračku karijeru je počeo u timu Njuelsa u koji se potom par puta vraćao da bi tu i okončao svoju igračku karijeru, a istakao je da je san ispunio osvajanjem šampionske titule 2013. godine.
U Atletiko Madridu, za koji je igrao između 2010. i 2015. godine, odigrao je 156 utakmice i postigao 44 gola. U vrlo lepom sećanju ostao je i navijačima Liverpula gde je za dve i po sezone nastupio 73 puta i dao 17 golova. Osvojio je i dve titule sa urugvajskim Penjarolom 2017. i 2018. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maksi Rodriges završio karijeru

Izvor: B92, 27.Nov.2021

Argentinski fudbaler Maksi Rodriges odlučio je da u 41. godini života okonča profesionalnu igračku karijeru...Svoju odluku saopštio je u video poruci koju je naslovio "Imam nešto da vam kažem"...U njoj se zahvalio najbližim i istakao da takva odluka nikada nije laka..."Došao je trenutak za koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.