Makarić napustio Radnik - ide u danski Alborg

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2021, 08:34

Makarić napustio Radnik - ide u danski Alborg

Fudbalski klub Radnik ostao je bez jednog od najboljih igrača i najboljeg strelca Superlige iz prošle sezone Milana Makarića, a kako saopštavaju iz kluba, on će karijeru nastaviti u Danskoj, u dresu tamošnjeg superligaša Alborga.

Najavio je trener Surduličana Igor Bondžulić da će se ekipa pojačati iskusnijim igračima do kraja prelaznog roka, ali je upravo igrač sa iskustvom napustio ekipu.

Doprineo je uspehu Radnika u prošloj godini, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ujedno i odigrao najbolju sezonu u svojoj karijeri čime je otvorio put do renomiranog danskog superligaša. Hvala na nesebičnom doprinosu u zajedničkim uspesima i želimo ti puno sreće u nastavku karijere - poručuju iz Radnika.

Iako u klubu ne otkrivaju detalje transfera 25-godišnjeg napadača, mediji prenose da ga u Alborgu očekuje ugovor na 4 godine, a Radnik će na na njegovom transferu zaraditi 500.000 evra.

Podsetimo, Makarić je u redove Radnika došao iz Radničkog iz Niša gde se zadržao svega 2 meseca.

Pre toga bio je član Bačke, a superligaško iskustvo sticao je i u Vojvodini, Spartaku i Proleteru, a inostrano u Zvijezdi iz Bjeljine, premijerligašem iz Bosne i Hercegovine.

Našao se i u omladinskoj reprezentaciji Srbije, pošto je nastupao na prijateljskim utakmicama sa Mjanmarom, a ove godine debitovao je i za A tim.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.