Majka za primer Viktorija Bekam je upravo izjavila najvecu glupost o svojoj cerki

Izvor: medio.rs, 14.Sep.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka za primer Viktorija Bekam je upravo izjavila najvecu glupost o svojoj cerki

Kada je mala Harper tek počela da trčkara, njena mama Viktorija Bekam je bil zabrinuta da će je više zanimati fudbal nego moda. Sada može da odahne.

Ovih dana Viktorija Bekam je izjavila da je mala Harper prosto opčinjena modom.

- Ona voli da se igra sa šminkom i ume da trči na štiklama jako dugo. Tako sam ponosna - rekla je Poš. Pričajući o ostaloj deci - Bruklinu, Romeu i Kruzu, otkrila je da svi zajedno liče na putujuću cirkusku trupu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
- Mi smo pravi putujući cirkus. Pevamo, plešemo, igramo fudbal, dizajniramo odeću - kroz smeh je rekla 42-godišnja dizajnerka koja je nedavno na Njujorškoj nedelji mode predstavila svoju najnoviju kolekciju.

Prošle godine Viktorija je objasnila da kada je mala Harper počela da igra fudbal sa braćom, to je bilo kao da je neko ubo nožem u srce.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.