Izvor: SrbijaNet.rs, 14.Avg.2010, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mafiji u Italiji zaplenjena imovina u vrednosti od milijardu dolara

Sicilijanska policija saopštila je danas da je razbila samo srce finansijske mafijaške imperije, zaplenivši imovinu i preduzeća u vrednosti od najmanje milijardu dolara. Na udaru su se našli klinika za lečenje obolelih od raka i lokalni fudbalski tim, i osam gradjevinskih kompanija.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplena vredna milijardu dolara

Izvor: B92, 14.Avg.2010

Rim -- Sicilijanska policija saopštila je da je razbila srce finansijske mafijaške imperije, zaplenivši imovinu i preduzeća u vrednosti od najmanje milijardu dolara... Na udaru su se našli klinika za lečenje obolelih od raka i lokalni fudbalski tim, i osam građevinskih kompanija...Deo zaplenjene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.