Mađarska liga od ovog vikenda na TV Arena sport, ali ni to nije sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 16:29

Mađarska liga od ovog vikenda na TV Arena sport, ali ni to nije sve!

Od sledeće nedelje prenosi još fudbalskih liga.

Fudbalsko prvenstvo Mađarske od vikenda pred nama prenosiće TV Arena sport. Šampionat naših severnih suseda zvanično se nastavlja 30. juna, a u subotu i nedelju biće odigrana tri duela, jedan zaostali meč 23. kola i dva susreta Kup takmičenja.

U subotu 23. maja od 15:55 na program AS1 direktno će biti prenošen susret Ferencvaroša i Debrecina. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je borba za trofej u najmasovnijem takmičenju u pitanju, istog dana u okviru četvrtfinala snage će odmeriti Mezokoved i MOL Fehervar odnosno MTK i Honved. I za ove mečeve obezbeđen je direktan prenos na programima Arene sport od 18, odnosno 20h.

Naredne nedelje očekujemo još veći broj live prenosa na AS. U pitanju je nastavak Superlige Srbije u petak, 29. maja. Pre toga, u utorak i sredu prenosićemo mečeve češkog šampionata. Najverovatnije će to biti dva derbija, Mlada Boleslav – Slavia u utorak, odnosno Sparta – Plzen u sredu.

Kada je u pitanju prvenstvo Mađarske reč je o izuzetno zanimljivom i izjednačenom takmičenju. Prvoplasirani Ferencvaroš ima tri boda više ali i dve utakmice manje od najbližeg pratioca, tima MOL Fehervar koji je do skoro predvodio naš stručnjak, Marko Nikolić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.