Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUTKO: Kazna je prestroga

Ruski ministar sporta Vitalij Mutko rekao je danas da je prestroga kazna UEFA prema Fudbalskom savezu Rusije, ali da neće podneti žalbu.

UEFA je danas kaznila Ruse ulovnom diskvalifikacijom sa šampionata Evrope i novčano sa 150.000 evra zbog navijačkih nereda na utakmici sa Engleskom u Marselju.
– Ovo rešenje bilo je suđeno, odluku je doneo Izvršni odbor. Kazna je preterana, ali na to ne možemo da utičemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Pitam se samo zašto je kriva reprezentacija? Mislim da nije njena krivica. Žalba nema smisla, izjavio je Mutko za agenciju R-Sport.
Uslovna suspenzija važi do kraja šampionata, a ukoliko se slični događaji ponove unutar stadiona, na bilo kom od preostalih mečeva Rusije do kraja Evropskog prvenstva, ruski tim biće izbacen.

The post MUTKO: Kazna je prestroga appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mutko: Kazna preterana, zašto se reprezentacija kažnjava?

Izvor: Press, 15.Jun.2016, 10:08

Ruski ministar sporta Vitalij Mutko rekao je da je prestroga kazna UEFA prema Fudbalskom savezu Rusije, ali da neće podneti žalbu. . foto: tanjug.rs. Ruski ministar sporta Vitalij Mutko rekao je danas da je prestroga kazna...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.