MURINJO KONAČNO IGRA LEP FUDBAL: Očekuje se kiša golova u meču Totenhema i Barnlija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 13:06

MURINJO KONAČNO IGRA LEP FUDBAL: Očekuje se kiša golova u meču Totenhema i Barnlija

Nastavlja se Premijer liga.

Iako to publika od njega nije navikla, ekipa Žozea Murinja igra efikasan i lepršav fudbal.

Totenhem igra sjajan i efikasan fudbal ove sezone, ali to nekad  ne materijalizuje osvajanjem bodova. Večeras (21.00) Murinjov tim ide na noge Barnliju, a kvota na dvojku je 1,55, dok je kombinazzija 2&3+ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnli - Totenhem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Totenhem je uz Liverpul najefikasnija ekipa Premijer lige sa 15 postignutih golova (a efikasno igraju i u Ligi Evrope - tri gola na jednoj utakmici u grupnoj fazi, uz 12 pogodaka u kvalifikacijama), iako su dobri rezultati izostali u nekoliko navrata.

Ekipa iz Londona ima osam bodova iz pet utakmica u engleskom prvenstvu (dve pobede, dva nerešena ishoda i poraz) i u ovom trenutku je na sredini tabele Premijer lige (11. mesto).

Šansu da se popne nekoliko stepenika više ima večeras u meču šestog kola kada ide na noge Barnliju koji je osvojio samo jedan bod iz četiri utakmice i na začelju je.

Utakmica u Barnliju počinje od 21 sat.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Belenenses ima dva aduta: "Pancir" sistem 4-5-1 i to što Petit poznaje Benfiku u dušu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020

Zahtevan zadatak za napadače Orlova, bez obzira što je domaćin veliki favorit za osvajanje bodova..Kada u ponedeljak uveče u MOZZART ponudi vidite par Benfika - Belenenses, prva pomisao je "lagan kec". Nećemo reći da nije, jer Orlovi igraju besprekorno na otvaranju sezone i imaju maksimalnih 12...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.