MUP snima demonstrante i navijače

Izvor: B92, 14.Jul.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP snima demonstrante i navijače

Beograd -- MUP saopšto da će u skladu sa Zakonom o policiji sutra snimati i fotografisati učesnike skupova ispred Skupštine Srbije i Ministarstva privrede.

MUP će snimati i posetioce međunarodne fudbalske utakmica između FK "Partizan" i FK "Toršavn" sa Farskih ostrva.

Za sutra od 11.30 do 17 sati najavljen je skup na Trgu Nikole Pašića u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Samostalnog sindikata metalaca Srbije i Granskog sindikata industrije, energetike i rudarstva "Nezavisnost", odakle će učesnici organizovano u koloni otići do Ministarstva privrede u Ulici kneza Miloša 20.

"U skladu sa članom 69. stav 3. Zakona o policiji Republike Srbije, službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće učesnike ovog skupa", navodi se u saopštenju MUP.

Isto to važi i za učesnike skupa u organizaciji Saveza samostalnih sindikata Srbije i Ujedinjenog granskog sindikata "Nezavisnost", koji će se sutra u 12 sati okupiti ispred Skupštine Srbije.

Utakmica između FK "Partizan" i FK "Toršavn" sa Farskih ostrva, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, biće odigrana sutra na stadionu Partizana u 17 sati.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MUP snima demonstrante i navijače

Izvor: Studio B, 15.Jul.2014, 00:11

MUP je saopšto da će u skladu sa Zakonom o policiji snimati i fotografisati učesnike skupova ispred Skupštine Srbije i Ministarstva privrede. ..MUP će snimati i posetioce međunarodne fudbalske utakmica između FK "Partizan" i FK "Toršavn" sa Farskih ostrva...Od 11.30 do 17 sati najavljen je skup...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.