MOZZART BET SUPERLIGA: Prolećna premijera u Lazarevcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 18:51

MOZZART BET SUPERLIGA: Prolećna premijera u Lazarevcu

Vreme je za srpski fudbal.

Utakmicom između Kolubare i Radnika u petak će početi prolećni deo sezone u fudbalskoj Mozzart bet Superligi Srbije. Duel 20. kola SLS između Kolubare i Radnika biće odigrana u petak od 18 sati u Lazarevcu.

U subotu će biti odigrana četiri meča 20. kola SLS. Radnički će u Kragujevcu od 13 sati dočekati Voždovac, a jedan sat kasnije Radnički će u Nišu igrati sa ekipom Mladosti iz Lučana. Derbi meč 20. kola biće odigran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u subotu od 16 časova kada će ekipa Crvene zvezde dočekati Vojvodinu. Ulaz na ovaj meč biće besplatan, pošto će utakmica biti posvećena legendarnom srpskom fudbaleru Siniši Mihajloviću, koji je preminuo u decembru prošle godine. Spartak će u 18 časova u subotu dočekati Čukarički.

Partizan u nedelju od 14.30 sati gostuje u Kruševcuekipi Napretka, a dva časa kasnije Novi Pazar će dočekati TSC. Mladost GAT će se u Novom Sadu od 18.30 časova sastati sa Javorom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.