MORAM DA SE ODMORIM: Selektor platio ceh za mundijalski rezultat

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 11:49

MORAM DA SE ODMORIM: Selektor platio ceh za mundijalski rezultat

Gotova saradnja.

Selektor fudbalske reprezentacije Južne Koreje Paulo Bento podneo je ostavku posle poraza od Brazila (1:4) u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru.

- Moramo da razmišljamo o budućnosti Južne Koreje, a ona će da bude bez mene. Moram da se odmorim. To sam najavio igračima i predsedniku FS Južne Koreje. To je odluka koju sam doneo još u septembru - rekao je Bento.

Portugalac je selekciju Južne Koreje preuzeo 2018. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Zahvaljujem se igračima na svemu što su uradili. Dali su sve od sebe i ponosan sam što sam bio njihov trener. Mislim da možemo da budemo ponosni posle četiri godine rada, pošto smo treći put u istoriji korejskog fudbala prošli grupu na SP - zaključio je Bento.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PALA SEČA POSLE DEBAKLA NA MUNDIJALU: Fudbalski savez momentalno RASKINUO UGOVOR sa legendom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022

Trener ipak ostaje...Fudbalski savez Nemačke (DFB), nakon ispadanja reprezentacije sa Svetskog prvenstva u Kataru, raskinuo je ugovor sa sportskim direktorom Oliverom Birofom...Birof je 18 godina bio menadžer tima DFB, a vrhunac njegove karijere bila je titula svetskog prvaka 2014. godine...Posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.