Izvor: Pančevac-online.com, 16.Maj.2023, 10:16

MLADA FUDBALSKA REPREZENTACIJA DOBILA SELEKTORA! Dušan Đorđević će u narednom periodu predvoditi našu selekciju do 21 godine!

Dušan Đorđević će dobiti šansu. Prethodnih dana se mnogo spekulisalo oko toga ko će biti novi selektor mlade reprezentacije Srbije, brojna trenerska imena su se dovodila u vezu sa ovom pozicijom, a Fudbalski savez Srbije je prilično iznenadio sa odabirom. Sportski Žurnal prenosi da će Dušan Đorđević biti selektor „orlića“. Dušan Đorđević biće 30. maja […] The post MLADA FUDBALSKA REPREZENTACIJA DOBILA SELEKTORA! Dušan Đorđević će u narednom periodu predvoditi našu selekciju do 21 godine! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

MLADA REPREZENTACIJA SRBIJE IMA NOVOG SELEKTORA: Iskusni stručnjak na klupi ‘Orlića’!

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2023

Stručnjak koji je svoj kvalitet dokazao. Mlada reprezentacija Srbije će 30. maja na sednici FSS dobiti novog selektora, a kako prenosi ‘Sportski žurnal’, u pitanju će biti Dušan Đorđević. Đorđević je tokom svoje trenerske karijere radio u nekoliko klubova, a najviše ga uspesima u Radniku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.