Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATIJAŠEVIĆ: Sramota me je, propao bih u zemlju

Fudbalski klub Čukarički, nakon eliminacije iz daljeg toka kvalifikacija za Ligu Evrope, evidentno, upao je u krizu.

O svemu tome svedoče i nedavni rezultati ovog kluba u Superligi Srbije, a poslednji šamar za ekipu sa Banovog brda stigao je u 3. kolu pošto je branilac trofeja u Kupu Srbije poražen od Borca u Čačku sa 1:0.
Da se klup nalazi u rezultatskoj krizi potvrdio je i sportski direktor Brđana, Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Matijašević.
– Propao bih u zemlju! Ovo nam je, posle Niša, najgora utakmica u poslednjih godinu dana, koliko sam u klubu. Igrači su u glavama bili odsutni, ne znam šta se desilo. Odgovornost prvi prihvatam, ali treba uvideti, i kad je lepo i kad je loše, šta se dešava – kazao je Matijašević, prenosi Sportski žurnal.
On se osvrnuo i na status trenera Vladana Milojevića kome se po nekim indicijama usijala klupa i koji bi možda mogao da strahuje za svoje radno mesto.
- Nikakvih promena, za sada, nema. Vlasnik kluba Dragan Obradović se u ponedeljak vraća sa puta, pa ćemo razgovarati. Nikakva priča oko Milojevića nije bila aktuelna, ali ne znam kakva su Vladina razmišljanja – istakao je Matijašević.
The post MATIJAŠEVIĆ: Sramota me je, propao bih u zemlju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.