MARIO BOŽIĆ U BORCU

Izvor: Kurir, 04.Feb.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIO BOŽIĆ U BORCU

Ovaj 28-godišnji fudbaler rođen je u Tuzli, a nastupao je još za Loznicu, Radnički Stobeks, Milicionar, Fehervar, Ujpešt i Slovan iz Bratislave

ČAČAK - Fudbalski klub Borac iz Čačka poslednjeg dana zimskog prelaznog roka doveo je igrača sredine terena Marija Božića, koji je jesenas igrao za izraelski Aštod.

Ovaj 28-godišnji fudbaler rođen je u Tuzli, a nastupao je još za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Loznicu, Radnički Stobeks, Milicionar, Fehervar, Ujpešt i Slovan iz Bratislave. Prošle zime Božić se pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, međutim do transfera u beogradski klub nije došlo.

Novi igrač čačanskog superligaša naveo je za sajt kluba da je jedan od razloga dolaska u Borac poznanstvo sa trenerom Slavkom Petrovićem.

"Borac kao klub znam još iz mlađih kategorija, kada sam u dresu Loznice igrao protiv vršnjaka iz Čačka. To je za mene oduvek bio jedan od pravih srpskih klubova. Drugi razlog mog dolaska u Borac je što sam igrajući u Mađarskoj dobro upoznao sadašnjeg trenera Slavka Petrovića", rekao je Božić.

On je istakao da je ove zime imao "dosta ponuda, posebno iz srpskih klubova", ali da "velike dileme nije bilo". "Spreman sam da se dokazujem od prvog dana priprema i uveren sam da ćemo sa ovakvim igračkim kadrom, stručnim štabom i stabilnim klubom iza nas pokazati pravo lice na proleće i vratiti Borac na pozicije koje mu pripadaju. Rešio sam neke svoje dileme i potpuno sam spreman da se posvetim obavezama u Borcu", kazao je Božić.

Borac je prvi deo sezone završio na pretposlednjem mestu u Super ligi Srbije sa osam bodova, jednim više od poslednjeg Metalca.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Bomba" za kraj prelaznog roka u Borcu

Izvor: Sportal.rs, 04.Feb.2012

Marija Božića srpska fudbalska javnost upoznala je posle utakmica Slovana iz Bratislave i Crvene zvezde, a sada će ga gledati u dresu Borca iz Čačka.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.