MANČINI O BALOTELIJU Ako postigne 25 golova, ima šanse da se vrati u reprezentaciju

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANČINI O BALOTELIJU Ako postigne 25 golova, ima šanse da se vrati u reprezentaciju

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Mančini izjavio je da je potrebno da Mario Baloteli ima sjajnu sezonu, kako bi imao bilo kakve šanse da se vrati u nacionalni tim.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,00 na pobedu Nemačke protiv Holandije u kvalifikacijama za EURO 2020.
Beloteli se nedavno vratio u Seriju A i potpisao za Brešu, ali još nije počeo sezonu pošto služi suspenziju od četiri meča.
– Nadam se da će povratak u rodni grad >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iskoristiti kao priliku da potpuno preokrene karijeru. Ima 29 godina i trebalo bi da je na vrhuncu. Sve ono što je pokazivao tokom godina ne može tek tako da nestane. Sve zavisi od njega – rekao je Mančini za italijanske medije.
Selektor “azura” poslao je svojevrsnu poruku fudbaleru:
Ako Mario postigne 25 golova, ako sarađuje sa timom, ako radi sve što 29-godišnjak treba da radi, onda ima šanse da se vrati u reprezentaciju… Za njega je važno da ima sjajnu sezonu – dodao je selektor Italije.
Baloteli nije pozivan u nacionalni tim poslednjih godinu dana. On je do sada odigrao 36 utakmica za Italiju i postigao 14 golova.

The post MANČINI O BALOTELIJU Ako postigne 25 golova, ima šanse da se vrati u reprezentaciju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SELEKTOR MANĆINI OBJASNIO BALOTELIJU: Daš 25 golova, ne budeš sebičan i dobićeš poziv za reprezentaciju

Izvor: Kurir, 05.Sep.2019

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini rekao je danas da je potrebno da Mario Baloteli ima sjajnu sezonu kako bi imao bilo kakve šanse da se vrati u nacionalni tim.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.