MANČESTER SITI PONUDIO 30 MILIONA EVRA ZA BALOTELIJA

Izvor: Kurir, 16.Jul.2010, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANČESTER SITI PONUDIO 30 MILIONA EVRA ZA BALOTELIJA

BEOGRAD - Engleski fudbalski klub Mančester siti ponudio je Interu 30 miliona evra za napadača Marija Balotelija, preneli su italijanski mediji.

List Gazeta delo sport naveo je da su čelnici engleskog i italijanskog kluba razgovarali u prostorijama Intera u Milanu, posle čega su, navodno, ručali sa Balotelijevim agentom Minom Rajolom.

Gazeta je citirala izvor blizak Interu koji je rekao da su čelnici kluba primili predstavnike Mančester sitija u klupskim prostorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Milanu i da dogovor još nije postignut".

"Mirno i srdačno smo razmenili mišljenja o transferu Marija Balotelija, a ponuda od 25 miliona evra nije adekvatna. To ne znači da ne možemo ponovo da razgovaramo u budućnosti", naveo je izvor italijanskog lista.

Kako je navela Gazeta, Siti je ponudio Interu 25 miliona evra i dodatnih pet miliona u zavisnosti od Balotelijevih nastupa i broja golova u engleskom klubu.

Predsednik evropskog i italijanskog šampiona Intera Masimo Morati rekao je sinoć da je klub primio mnogobrojne ponude za 19-godišnjeg napadača.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.