Izvor: RTS, 05.Avg.2022, 11:34

Lukić u Remsu, prvi transfer Radničkog u "ligu petice"

Golman omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Ognjen Lukić zvanično je postao novi čuvar mreže Remsa, saopštio je francuski klub.
Kako se navodi, dosadašnji član Radničkog iz Kragujevca potpisao je petogodišnji ugovor, a naslediće prvog golmana A reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića, koji je prešao u Majorku.

Kragujevčcanima će pripasti obeštećenje, sa bonusima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 450.000 evra, a koliko je u pitanju veliki tansfer najbolje pokazuje podatak da je klub iz Šumadije prvi put istoriji napravio transfer u jednu od "liga petice".
Primera radi u poslednjih pet godina nijedan fudbaler Partizana nije otišao direktno u neku od pet najjačih liga.
Lukić je karijeru počeo u omladinskoj školi Crvene zvezde, a u Radnički je stigao iz Grafičara.
Nova uprava kluba na čelu sa Igorom Konatarom već je pronašla i zamenu, a to je takođe veoma talentovani 20-godišnji Stojan Leković.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ognjen Lukić, mladi golman kragujevačkog Radničkog, potpisao za francuski Rems

Izvor: Danas, 05.Avg.2022

Mladi golman kragujevačkog Radničkog 1923 Ognjen Lukić prešao je u francuski prvoligaš Rems.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.