Luis Enrike nije više selektor Španije

Izvor: Beta, 08.Dec.2022, 14:53

Luis Enrike nije više selektor Španije

Fudbalski savez Španije saopštio je danas da Luis Enrike više neće predvoditi nacionalni tim, nakon što je ta reprezentacija eliminisana u osmini Svetskog prvenstva u Kataru.Ovo saopštenje dolazi dva dana pošto je Španija izgubila od Maroka u osmini finala sa 3:0 posle penala, a nakon što je 120 minuta igre završeno rezultatom 0:0.Enrike je reprezentaciju Španije preuzeo u julu 2018. godine, ali je od marta do novembra 2019. godine uzeo pauzu nakon smrti ćerke. On je potom vodio nacionalni tim do polufinala Evropskog prvenstva i dva puta do završnog turnira Lige nacija.Ime njegove zamene još nije saopšteno. Fudbalski savez Španije je naveo da bi trebalo da započne "novi projekat", ali nije postavio vremenski okvir za imenovanje novog selektora. 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvanično: Španija ostala bez selektora, “grasijas” Enrike

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Dec.2022

Ovakav ishod situacije je bio očekivan posle ispadanja sa Mundijala Luis Enrike više nije selektor fudbalske reprezentacije Španije! Potpuno očekivan rasplet dešavanja, s obzirom na to da je Španija ispala sa Svetskog prvenstva u Kataru, nakon eliminacije od Maroka, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.